Frietwagen op locatie

Onze frietwagen; de lekkerste!

Wat is er nu lekkerder dan vers gebakken friet en snacks tijdens een feest, een evenement of gewoon voor uw eigen deur. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo bepaalt u zelf wanneer er gestopt wordt met bakken.

Wij bieden een aantal (ruime) pakketten, maar u kunt natuurlijk ook geheel naar eigen wens zelf het assortiment samenstellen. Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij ook ijs, frisdrank, koffie, thee en lunchpakketten aan. Wij maken graag een passende offerte voor u. 

De frietwagen

Bij het ontwerp van onze frituurwagens stond hygiëne centraal en is gelet op de kleinste details. Het zijn dan ook zonder meer de mooiste frietwagens van Nederland. Voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen.

Producten en kwaliteit

Wij stellen kwaliteit voorop. Zo zijn onze producten van de beste kwaliteit, wij werken o.a. met verse Lutosa friet en producten van o.a.Welten, Mora, Habek, Ad van Geloven, de Vries, Frappant, Hela, Oliehoorn, Zeisner. Wij frituren in vloeibaar schoon frituurvet (gezond frituren) en hebben nette en schone wagens.

Wij werken op basis van:

  1. Pakketprijzen met keuze uit diverse pakketten
  2. Evenementsprijzen (wordt in samenspraak met de organisatie bepaald)

Vast uurtarief

Bovenop de assortiments prijzen hanteren wij een uurtarief voor onze frituurwagen en het personeel. Het uurtarief start vanaf het moment dat het verkoopluik opent tot het moment dat u bepaald dat we stoppen met bakken.

Reiskosten

Boven een bepaald aantal kilometers, berekenen wij reiskosten, dit is afhankelijk van het gekozen pakket. Burgemeester Aartslaan 47 - 5571 TR Bergeijk - T (0497) 57 41 73 - contact

Facebook
DeltaZuid

Frietwagen.eu Frietwagen.eu Frietwagen.eu